top of page
Middel 76.png
Middel 33.png
Middel 32.png

Mede-eigenaar, R&R Groep

Eigenaar, Jumbo Hapers

"Thomas is een creatieve ondernemer. Hij werkt snel, goed en volgens afspraak. Hij kan goed de vertaalslag maken naar aanleiding van mijn input en komt tot een perfect eindresultaat. Het is altijd fijn om met Thomas te mogen samenwerken."

Onderschrijft Art & Design by Thomas Geertse.

Imke.png
Middel 34.png

Food innovator, Slok

"Thomas heeft mij geholpen bij het ontwerp van mijn afstudeerproduct, en wat ben ik daar blij mee! Thomas is super ruimdenkend, enthousiast en flexibel, en zorgde altijd dat ik binnen no time reactie had op Whatspp en ook nog eens kei tevreden was met alle stappen. Met jouw creatieve brein ben jij dé uitkomst voor iedere ondernemer! Van mij krijg je een 10+"

Johnny.png
Middel 31.png

Eigenaar, Fysiotheek Gilze

"Thomas weet op professionele wijze de huisstijl, kwaliteiten en sfeer van mijn onderneming samen te vatten. Met treffende animaties, klantgerichte en snelle service is het werk van Thomas een aanrader voor elke onderneming."

Middel 30.png

"Thomas ontwerpt alles voor Makes Fit met oog voor detail. Alle ontwerpen zijn precies zoals ik ze wil hebben. Hij komt met originele designs die direct opvallen. Ook een super fijne samenwerking."

Jorre.png
Middel 35.png

Eigenaar, Nunas3D

"Luistert goed naar de eisen van de klant en zoekt samen naar een eind product."

Kim Janssens png.png
Kim Janssens.png

Onderzoeker, Tilburg University

Thomas heeft de kaft van mijn proefschrift ontworpen. Ik zocht contact met Thomas omdat ik graag betrokken wilde zijn bij het creatieve proces. We zijn van start gegaan met een idee wat ik in gedachte had en Thomas pakte dit heel goed op. Door Thomas zijn kunde en zijn verdieping in het onderwerp van mijn proefschrift zijn we tot een heel mooi, strak en origineel design gekomen. Ik ben er heel trots op! Het samenwerken met Thomas was erg prettig. Ik vond het leuk om bij alle fases van het ontwerpen van de kaft betrokken te zijn en we konden snel en makkelijk schakelen. Mijn ideeën en input werden goed vertaald tot een heel creatief design! Wat daarnaast erg prettig was, is dat Thomas zich goed heeft verdiept in de eisen waar een proefschriftkaft aan moet voldoen, zoals wat de juiste afmetingen en marges zijn. Het was heel fijn dat dit door hem uit handen werd genomen.

Sanne en Anke

"Als verjaardagscadeau voor een vriendin hebben we Thomas gevraagd om een portret van een huisdier te tekenen. Thomas was fantastisch! Hij luisterde goed naar onze wensen en paste het ontwerp hier goed op aan. De communicatie verliep vlekkeloos en hij nam ons mee in het gehele proces. Wij zijn super blij met het eindresultaat! Super bedankt Thomas voor het onvergetelijk cadeau :)"

Sander

"Recent afscheid genomen van mijn werk, Thomas maakte super treffende tekening van ons team. Erg leuk om cadeau te doen en daarmee mooie herinnering vastgelegd. Bijzonder dit tekentalent! En gewoon soepel via WhatsApp alles geregeld, ideaal."

Ingeborg Kraus

"Als cadeau wilde ik graag 3 foto's als tekening laten maken. Na het zien van eerdere tekeningen van Thomas, wilde ik ze door hem laten maken. Super snel gemaakt en ze zijn prachtig geworden, precies zoals ik het had aangegeven! Super kwaliteit voor de prijs die je betaalt! Makkelijk alles kunnen regelen en zeer tevreden!"

Anneke Stik

"Spontaan kwam het in mij op om een leuk portret van ons gezin te laten maken. Echter.......wij wonen in Spanje en de kids in Nederland. Met corona om de hoek een onmogelijke opgaaf!!! En toen zag ik deze site. Ik heb Thomas diverse foto's van ons gezin gemaild en zie hier het resultaat!!! Hoe leuk wil je het hebben. Fijn contact en de snelle afhandeling maken dat Thomas een dikke 10 verdiend. Super bedankt Thomas!!!"

Maaike.png

Eigenaar, Makes Fit

Danny.png
praatwolk.png
Lahaye 2 bewerkt v3_edited_edited.png
bottom of page