top of page

Mijn verhaal

Foto_bewerkt-min.png

"Jij moet echt tekenaar worden!"

Opgegroeid in het Brabantse Gilze kijk ik terug op een gemoedelijke jeugd met vrienden en familie. Tekenen deed ik als geen ander toen ik op de basisschool zat. Menig familielid vertelde me maar al te vaak dat ik daar iets mee zou kunnen doen. Toch verplaatste mijn passie naar de achtergrond toen ik naar de middelbare school ging.

Over mijn inspiratie en drijfveren

Op school raakte ik namelijk geïnspireerd door de werking van het menselijk lichaam. Ik wilde begrijpen hoe uit een soep van levenloze moleculen op een bepaald organisatieniveau leven kan ontstaan. Spoiler alert: ik kan het nog steeds niet bevatten.

 

Nadat ik mijn diploma Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Leiden in ontvangst nam, wist ik dat een carrière in de wetenschap niet bij mij zou passen. Mijn hart klopte nog altijd voor kennis vergaren met een kritische blik, maar ik koos er toch voor om terug te keren naar mijn passie voor maken en creëren. Die passie begon overigens eerder tijdens mijn studie weer een beetje te sluimeren. Ik richtte in mijn tweede jaar namelijk officieel mijn bedrijf op. In de periode na mijn afstuderen ging ik verder met het ontwikkelen van mezelf als persoon en ondernemer. Ik leerde toen pas dat mijn fascinatie voor de mens en passie voor ondernemen en creëren in feite niet zo ver van elkaar lagen.

Zoals leven kan ontstaan dankzij de samenkomst van levenloze atomen, ontstaat energie en verbondenheid waar mensen met dezelfde visie samenkomen. Zolang de ondernemer zijn visie helder uitdraagt, is de organisatie groter dan de optelsom van de overtuigingskracht van de verkoper en de nauwkeurigheid van de schoonmaker. Er ontstaat een identiteit gebouwd op een collectief geloof in een toekomstbeeld. 

En nu?

Nu bouw ik zelf aan iets groots door met mijn creativiteit en fantasie ondernemers te laten richten op hun positionering. Daarmee help ik ze gelijkgestemden samen te brengen om zo iets groots te bouwen.

bottom of page