top of page
Logo 2022 wit.png
Foto_bewerkt-min.png
TG_1.png

Ik help je een

mensenmagneet

te maken van je

bedrijf

Strategisch illustrator | Verhalenmaker | Conceptdenker

Verbinden met verhalen

Verhalen maken ons mens. Al tienduizenden jaren vertellen we verhalen om ervaringen, kennis, waarden en overtuigingen door te geven. Zo vormen we onze identiteit en ontstaat verbondenheid.

 

Het vertellen van je verhaal is de meest essentiële manier om de juiste klanten, medewerkers en partners aan je bedrijf te binden. Jouw verhaal gaat niet alleen over wat je doet en hoe je je onderscheidt, maar vooral over waarom je het doet en welke toekomstvisie je hebt

 

Mijn meeslepende illustraties en interactieve concepten vertellen jouw verhaal op een toegankelijke, creatieve manier. Daarmee ondersteun ik je in het positioneren van je bedrijf, zodat je de juiste mensen vanzelf aantrekt. Zo wordt jouw bedrijf een mensenmagneet.

 

 

work

In de spotlight

Het verhaal van

Plus Budding

Het verhaal van

Jumbo Hapers

Het verhaal van

Het Vitamine Verzet

Over mij

Mijn verhaal

Ik hou van diepgang. In gesprekken, in wat ik maak en in relaties met klanten en partners. Het geeft me energie en het voedt mijn inspiratie.

 

Elkaar écht proberen te begrijpen. Niet alleen kijken naar ‘wat’, maar zoeken naar ‘waarom’. Dat is voor mij  samenwerken, ondernemen en impact maken.

Ik geloof dat die diepgang de manier is om mensen te inspireren tot loyale klanten en collega’s. Dat wil ik voor iedereen.

DSCF0115.jpg
VVVV.png

Klinkt goed.

Koffie?

Bedankt! Ik neem snel contact met je op.

Let's connect

  • LinkedIn
  • Instagram

Art & Design by Thomas Geertse | KVK: 80905595 |  Btw-ID: NL003510553B33

bottom of page