top of page

Thomas Geertse

Samen van een creatief idee
tot een inspirerend resultaat.

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

Al sinds ik klein ben, heb ik een passie voor tekenen. Toch was het besluit om freelancer te worden niet vanzelfsprekend. Als middelbare scholier ontwikkelde ik een fascinatie voor het menselijk lichaam en parkeerde ik het tekenen even voor later. Een aantal jaren ging voorbij waarin ik Biomedische Wetenschappen studeerde in Leiden. Daar leerde ik over de wonderen van het menselijk lichaam en de wetenschap. Ik bruiste van inspiratie, en die moest ik kunnen uiten. Het duurde niet lang voor ik tóch weer het potlood oppakte. Zodoende richtte ik in november 2020 mijn eigen onderneming op, destijds: 'Art' by Thomas Geertse

Sindsdien heb ik met talloze inspirerende klanten gewerkt. Ik maakte portretten en illustraties voor familie, vrienden en kennissen. Ik werd zelfverzekerder en vond voldoening in het tekenen voor anderen. Tegelijkertijd was ik voortdurend bezig met het verrijken van mijn skill set, bijvoorbeeld door ook de wereld van grafisch ontwerp te verkennen. Eerst alleen, en later in samenwerking met steeds meer bedrijven die vertrouwen hadden in mijn kunnen. Na een paar maanden verrichtte ik evenveel design-werk als dat ik kunstwerken maakte. Ik doopte mijn bedrijf in september 2021 daarom om tot Art & Design by Thomas Geertse; een naam die beter aansluit bij mijn werkzaamheden.

Nog altijd ontwikkel ik mezelf als ontwerper en kunstenaar en verbreed ik voortdurend mijn horizon. Met mijn ervaring tot dusver ben ik overtuigd dat we ook jouw creatieve idee kunnen omtoveren tot een inspirerend eindresultaat. Laat je van je horen?

Met passie verzorg ik de meest uiteenlopende grafische

uitingen; een stralende poster die het klantenbereik

vergroot? Done. Een compleet design pakket voor

een nieuw product? Yep. Een professioneel en

gedurfd logo? Zeker! Alles wat je je kunt

voorstellen, is mogelijk.

De nadruk ligt op jou. Wat zijn jouw ideeën?
Hoe zie jij het voor je? Wat wil jij bereiken?

Ik luister en adviseer. Samen creëren we

een inspirerend eindresultaat.

Middel 29.png
praatwolk.png
Lahaye 2 bewerkt v3_edited_edited.png
bottom of page